MANIKŰR

 körülbelül 30 perc - 3.000 HUF

Fontos, hogy kezeink ápoltak, igényesek, esztétikusak legyenek a mindennapokban. Manikűr szolgáltatásunkkal garantált az eredmény!

(Manikűr szolgáltatásunk magában foglalja: köröm rövidítése, köröm polírozása, köröm bőreltávolítása, kéz masszázsa.) 

CND shellakkozást vagy OPI körömlakkozást ajánlunk utána.

PEDIKŰR

körülbelül 45 perc - 4.500 HUF

Ne csak nyáron figyelj oda lábad ápoltságára! Minden évszakban fontos,hogy lábunk bőrét is megfelelő ápolásban részesítsük.

(Pedikűr kezelésünk magában foglalja:lábáztatás, talpon elhalt bőrök eltávolítása, lábujj körmök csiszolása, rövidítése, frissítő láb masszázs krémekkel és olajokkal.)

CND shellakkot vagy OPI körömlakkozást ajánlunk hozzá.

SHELLAKK EXPRESSZ MANIKŰRREL

körülbelül 45 perc - 5.500 HUF

Tartós, gyönyörű és minőségi! Ezek jellemzik a CND shellakkokat amikkel szépítjük és ápoljuk vendégeink körmeit.

Ez egy kíméletes megoldás a köröm számára mivel nem reszeljük a körmöt,hanem kíméletes oldószerrel oldjuk. 

(A kezelés magában foglalja: Száraz manikűr, körmök formára csiszolása, polírozása, shellakkozás, kéz bőrének ápolása.)

SHELLAKK EXPRESSZ PEDIKŰRREL

körülbelül 50 perc - 6.000 HUF

Unod már, hogy lepattan a körömlakk? A CND shellakkban biztosan nem fogsz csalódni! 14+ napig tartós, szép telt színek és nem vékonyítja el a körömlemezt. 

(A kezelés magában foglalja: száraz pedikűr, körmök formázása, polírozása, CND shellakkozás, láb bőrének ápolása.)

PARAFFINOS LÁBÁPOLÁS

körülbelül 40 perc -6.000 HUF

Lábunk bőrének puhasága, tapintása nem elhanyagolható,minden időben ajánlott figyelmet fordítani rá. Ha úgy érzed, hogy rád férne az ápolás akkor ezzel a kezeléssel biztos a siker!

Hogyan zajlik a paraffinos lábápolás? 

Pedikűrkezeléssel kezdődik,miután meleg paraffinba mártjuk a lábat, majd a hatóidő letelte után a megdermedt paraffinos lábat meleg pakolásba rakjuk. 10-15 perces hatóidő következik,mely után ledörzsöljük a paraffint és olajokkal,krémekkel ápoljuk a bőrt. 

A bőr puha,ápolt, kellemes tapintásúvá válik.

SHELLAKK PEDIKŰRREL

körülbelül 60 perc - 7.000 HUF

Unod már, hogy lepattan a körömlakk? A CND shellakkban biztosan nem fogsz csalódni! 14+ napig tartós, szép telt színek és nem vékonyítja el a körömlemezt. 

(A kezelés magában foglalja: száraz pedikűr, körmök formázása, polírozása, teljes pedikűr, a talp bőrének csiszolása és ápolása, CND shellakkozás, láb bőrének ápolása.)

PARAFFINOS KÉZÁPOLÁS

körülbelül 40 perc - 5.500 HUF

Mi a RITUALE Beauty and Spa-ban gondoltunk a száraz bőrű vendégeinkre is! Főleg télen jellemző, ám nemcsak akkor lehetséges, hogy kezünk bőrét cserzettnek,kiszáradtnak érezzük. A paraffinos kézápolás segít ennek orvoslásában.

Hogyan zajlik a paraffinos kézápolás? 

Manikűr kezeléssel kezdődik,miután meleg paraffinba mártjuk a kezet, majd a hatóidő letelte után a megdermedt paraffinos kezet meleg pakolásba rakjuk. 10-15 perces hatóidő következik,mely után ledörzsöljük a paraffint és olajokkal,krémekkel ápoljuk a bőrt. 

A bőr puha,ápolt, kellemes tapintásúvá válik.

JAPÁN PEDIKŰR

körülbelül 50 perc - 6.000 HUF

A japán pedikűrt elsősorban sérült,elvékonyodott,igénybe vett körmökre ajánljuk, vagy azoknak akik a természetes natúr fényt kedvelik a körmökön.

Mi a japán pedikűr?

Száraz pedikűr után finoman felcsiszoljuk a körmöket. Majd természetes méhviaszt polírozunk bele a körömlemezbe,ami belülről ápolja a körmöt és védő réteget von a körömre. Szarvasbőrrel fényesítjük a körmöt,majd púdert polírozunk a körömbe amitől szép,fényes lesz.

JAPÁN MANIKŰR

körülbelül 45 perc - 5.500 HUF

Vékony, töredezett, sérült körmök? Ha ilyen problémákkal küzdesz akkor bízd ránk magad! A japán manikűr kezelés rendszeres igénybe vételével megszűnnek ezek a tünetek és a körmöd újra szép,erős,fényes,egészséges lesz.

Mi a japán manikűr?

Száraz manikűr után finoman felcsiszoljuk a körmöket. Majd természetes méhviaszt polírozunk bele a körömlemezbe,ami belülről ápolja a körmöt és védő réteget von a körömre. Szarvasbőrrel fényesítjük a körmöt,majd púdert polírozunk a körömbe amitől szép,fényes lesz.

AROMATERÁPIÁS KÉZÁPOLÁS

körülbelül 45 perc - 5.500 HUF

Aromaterápia és kézápolás? Mennyei kombináció azoknak akik nem csupán kezük ápoltságára figyelnek,hanem relaxálni is szeretnének közben. 

Kezelésünkhöz a SPA RITUAL termékeket választottuk,mert magas minőséggel,természetes összetevőkkel és hollisztikus szemlélettel alkották meg csodaszereiket.

(Az aromaterápiás kézápolás kezelés magában foglalja: Kéz áztatása aromaterápiás vizekben, kéz radírozása SPA RITUAL termékekkel, manikűr kezelés, olajos-krémes masszázs és ápolás.)

AROMATERÁPIÁS LÁBÁPOLÁS

körülbelül 50 perc - 6.000 HUF

Teljes felüdülés a láb számára! Igazi spa lábápolással várunk ahol teljesen megújulhatsz! A kezeléshez a SPA RITUAL termékeket használjuk, melyek aromaterápiás és természetes összetevőkkel ápolják és frissítik fel bőröd.

(Az aromaterápiás lábápolás magában foglalja: Láb áztatása aromaterápiás vizekben, láb radírozás SPA RITUAL termékekkel, pedikűr kezelés, olajos-krémes frissítő masszázs SPA RITUAL termékekkel.)

+36706373833

1053 Budapest Veres Pálné utca 33 (entrance from Szarka utca)

©2019 by RITUALE Beauty and Spa.