RELAXÁLÓ FEJMASSZÁZS

30 perc- 4.000 HUF

A fej-haj-arc masszázs fokozza az agy vérkeringését, ami által javul a koncentrációs készség, pihen az idegrendszer, ellazul a test. A keleti kultúrákban nemcsak a relaxációra, hanem gyógykezelésként is használják.

Hatásai:

Fejfájás enyhítése, nyirokkeringés serkentése, koncentrációs képesség javítása, migrén és alvászavar tüneteinek enyhítése, szemfáradság megszüntetése.
Szalonunkban elérhető olajos vagy olaj nélküli verzióban is!

RELAXÁLÓ TALP MASSZÁZS

30 perc- 4.000 HUF

A talpon található rengeteg idegvégződésnek köszönhetően ezzel a rövid, de nagyon relaxáló kezeléssel az egész test könnyedén felfrissíthető. Ám nemcsak a test frissül, hanem az idegrendszeren keresztül a lélek harmóniája is helyreáll.

HÁTMASSZÁZS

30 perc - 6.000 HUF

Nincs többé hátfájdalom, „beállt” hát és váll! Közép erősségű, svéd masszázs típusú masszázs amely  a hát-nyak-váll területeit kezeli helyspecifikusan. A hátmasszázs rendszeres igénybe vétele prevenciós hatással is bír, megelőzhető vele sok később kialakuló derék-hát-gerinc probléma.

SVÉD MASSZÁZS

60 perc - 9.000 HUF
75 perc - 10.000 HUF

90 perc - 12.500 HUF

A svéd masszázs, nyugati típusú, közép erősségű masszázs amely az izom letapadásokat, csomókat oldja a testben, az izmokat tornáztatja. Az egész test területét kezeljük, ami a testet felfrissíti, a lelket pedig harmonizálja.

AROMATERÁPIÁS RELAXÁLÓ MASSZÁZS

60 perc - 9.000 HUF
75 perc - 10.000 HUF

90 perc - 12.500 HUF

Igazi lágy, relaxáló élményt nyújt az aromaterápiás relaxáló masszázs amely főleg simító, lágy mozdulatokból álló masszázsforma. Az élményt aromaterápiás olajokkal fokozzuk melyeket a vendégeink választanak ki saját maguk számára. Az aromaterápiás olajok a bőrre és érzékszerveinken keresztül az idegrendszerre is hatnak.

MÉLYSZÖVETI MASSZÁZS

60 perc - 11.000 HUF

Sportolók, nehéz fizikai munkát végzők vagy csupán az erős masszázs kedvelőinek ajánljuk ezt a masszázsformát. A masszázs célja a feszült, igénybe vett izmok lazítása, görcsök és csomók oldása. A szövetek erős átgyúrásával a méregtelenítés is elindul a szervezetben.

KISMAMA MASSZÁZS

50 perc - 10.000 HUF

Kismamáknak ajánljuk a terhesség 3-7 hónapjáig. Kellemesen átmozgat, de teljesen biztonságos az anyukára és a magzatra is.

OLAJOS THAI MASSZÁZS

60 perc - 12.500 HUF
75 perc - 13.500 HUF

Tökéletes kombinációja ez a masszázs a keleti thai masszázsnak és az európai svéd masszázsnak. Ezt  a masszázst, masszázságyon végezzük és olajat használunk hozzá. Középerősségű masszázs melyben a svéd masszázsban használt simító és gyúró mozdulatok is megtalálhatóak, a thai masszázsban jellemző pontnyomásos technika és a testrészek kimozgatása mellett. Igazi egzotikus különlegesség!

BAMBUSZ MASSZÁZS

60 perc - 12.500 HUF

Indonézia és Ázsia tájairól származik ez a masszázs melyben a kezelő bambusz rudakkal végzi a masszázst. Ennek előnye, hogy nem csak különleges élményt nyújt, hanem a bambusz segítségével olyan izmokat tudunk megmozgatni/megtornáztatni, melyeket a hétköznapokban nem használunk.

LÁVAKÖVES MASSZÁZS

75 perc - 13.500 HUF
90 perc - 15.500 HUF

A navajo indiánok ősi masszázs rituáléja ez a masszázs. Az indiánok a forró lávaköveknek gyógyítóerőt tulajdonítottak, amelyet nem is alaptalanul tettek.

Mára a következő hatásait ismerjük: 

Stimulálja a sejtszintű változásokat, lazítja a csomókat és a beszűkült ízületeket, gyorsítja a vérkeringést, tágítja a véredényeket, segíti a kötőszövet mozgatását, nemcsak a tüneteket csillapíthatjuk vele hanem a probléma okát is megszüntethetjük vele. 

ADRIENNE FELLER BODY ESSENCE masszázs

60 perc - 10.000 HUF
75 perc - 12.000 HUF

90 perc- 13.500 HUF

Az Adrienne Feller testesszenciák csodás hatását ötvözzük kezelőink páratlan masszázsával, hogy az élmény felejthetetlen legyen. Közép erősségű, relaxáló,de mégis átmozgató kellemes masszázst nyújtunk. 

Testünk és idegrendszerünk is megpihen, bőrünk pedig feltöltődik energiával.

Zsírtörő masszázs

50 perc - 8.500 HUF

Ezzel a szuper masszázzsal felvesszük a harcot a cellulit "narancsbőr" ellen és csökkentjük a zsírszövetet a kiválasztott testrészen. 

Általában a comb-fenék területen végezzük, de kérés esetén más területen is alkalmazható. Kúraszerűen fejti ki hatását, és szükséges a konzultáció a kezelővel a kezelések előtt. 

A zsírtörő masszázs hatása csak akkor érvényesül, hogyha megfelelő diétát és folyadék bevitelt követünk, illetve rendszeres sportolás, testmozgás mellett. 

A masszázsba tartozik: Gőzölés, kávés testradír, zsírtörő masszázs, köpölyözés. 

+36706373833

1053 Budapest Veres Pálné utca 33 (entrance from Szarka utca)

©2019 by RITUALE Beauty and Spa.