Search
  • RITUALE Team

RITUÁLÉK ÉS/VAGY KEZELÉSEK

A RITUALE Beauty and Spa szalon nyitása óta sokan kérdezik, mi a különbség a rituálé és a kezelés között?

Felgyorsult világunkban igyekszünk amit lehet, lelassítani. Már nem divat gyorsan felzabálni valamit egy kifőzdében, vagy felhörpinteni egy espresso-t, hanem már rituáléja, szertartásos jellege van az étkezéseinknek, a testedzésünknek, a szabadidőnknek és nincs ez másképpen a szépségápolásban sem. Megélni akarjuk a pillanatokat, nem a túlélés, hanem az élvezetek vannak a központban.

Ehhez az irányhoz csatlakozunk mi is, mert a szépségápolás már nemcsak a szépségről szól, hanem a pihenésről, relaxációról is. Jól akarjuk érezni magunkat közben, és azt, hogy tettünk valamit a bőrünkért, testünkért.

Ezért választottuk kozmetikánkba az Adrienne Feller termékcsaládot amik nemcsak hatóanyagaiban különböznek más márkáktól, hanem filozófiájukban is. Így nálunk az arckezelések inkább arcrituálék amik abban különböznek, hogy a test átnyomkodásával kezdődik az arckezelés, majd fejmasszázst és kézmasszázst is tartalmaznak. Amíg a természetes, vegán, organikus hatóanyagok "dolgoznak" a bőrön, addig kényeztetjük a vendéget különféle masszázs technikákkal, ezzel igyekszünk megteremteni a test-lélek egyensúlyát a kezelés alatt.


Adrienne Feller


A masszázsokat illetően talán nem is kell mondani, hogy a legfontosabb számunkra, hogy a vendég át tudja magát adni a masszázs élményének, a lelke megkönnyebbüljön, az idegrendszer és a test fizikai felfrissülésén túl. Ez a #flow élmény az amiért érdemes masszázsra járni, mert fontos az agynak és a léleknek is a pihenés.

Tetézni pedig úgy tudjuk a programot, hogy kéz-lábápoló kezeléseinkbe is igyekszünk bele csempészni ezt a filozófiát, ezért választottuk a SPA RITUAL termékeket, melyekkel aromaterápiás kéz és lábápoló rituálékat végzünk amik a kéz és láb bőrének ápolásán túl, kellemes lazító élményt nyújtanak.

Sokféleképpen tudunk magunkkal foglalkozni, sok élmény és hatás ér minket, egy finom kézműves hamburger, egy különleges bor, egy mély relaxációs jóga óra, egy élvezetes beszélgetés, egy meleg nyári este, vagy egy lazító masszázs. A legfontosabb, hogy megtartsuk az életünkben ezeket a kis rituálékat amik fontosak nekünk, mert ettől maradunk olyanok akik vagyunk, ettől élvezetes az élet.

Lávaköves masszázs rituálé

36 views0 comments

Recent Posts

See All

+36706373833

1053 Budapest Veres Pálné utca 33 (entrance from Szarka utca)

©2019 by RITUALE Beauty and Spa.