ARCKEZELÉSEK

LIFTING ARC-DEKOLTÁZS MASSZÁZS

30 perc - 5.500 HUF

A kozmetikai arc-dekoltázs masszázs célja a bőr feszesítése,  öregedési folyamatinak késleltetése, szövetek rugalmasságának megőrzése, a bőr frissítése. 

Kényeztetsd magad ezzel a rövid,de hatásos relaxáló kezeléssel.

ADRIENNE FELLER EXPRESSZ SZÉPÍTŐ RITUALE

45 perc - 7.500 HUF

Az Adrienne Feller Expressz Szépítő RITUALE egy olyan kezelés, ami magában foglalja a bőr szépítéséhez és feltöltéséhez szükséges minden eljárást expressz változatban.

A kezelés metódusa (letisztítás, hidroabráziós hámlasztás aromavizekkel, aromavizes frissítés, bőrtípusnak megfelelő tápláló arcpakolás, RITUALE masszázs esszenciákkal és gazdag hidratáló krémekkel, befejező krém).

Kiknek ajánljuk?

Akiknek gyors,intenzív szépülésre van igénye minőségi hatóanyagokkal.

ADRIENNE FELLER TINI TISZTÍTÓ ARCKEZELÉS

60 perc - 9.000 HUF

Nem csak tiniknek!

Problémás, aknés bőrű vendégeink számára tökéletes választás,mert ez a kezelés a bőr megtisztítására, szépülésére, faggyútermelésének optimalizálására fókuszál.

(A kezelés metódusa: letisztítás, hidroabráziós hámlasztás, aromavizekkel történő frissítés, a bőr felpuhítása, alapos arctisztítás, fertőtlenítés, összehúzó maszk, befejező krém.)

ADRIENNE FELLER LUXUS AROMATERÁPIÁS RITUALE

60 perc - 15.000 HUF
tisztítással 90 perc - 18.000 HUF

Luxus kényeztetés felsőfokon!

Ha többre vágysz egy alapkezelésnél, ha bőröd fáradt, megviselt és szeretnél kiszakadni a mindennapokból akkor ez a TE KEZELÉSED! Aromaterápiával ápoljuk a bőröd és a lelked.

(A kezelés metódusa: letisztítás, hidroabráziós hámlasztás, aromavizes frissítés, aromaolajos lifting masszázs, sejtregeneráló hatóanyagbevitel ultrahanggal, gazdagon tápláló arcpakolás, befejező szérum.)

100%prémium minőségű növényi esszenciák,kivonatok, olajok és illóolajok keverékeivel ápoljuk bőröd, hogy még elragadóbb legyél.

ADRIENNE FELLER GYÓGYNÖVÉNY RITUALE

60 perc - 13.000 HUF
tisztítással 90 perc - 16.000 HUF

A gyógynövények a Föld energiájának hordozó elemei. Ránctalanító, kollagén termelés fokozó, a bőr vízmegtartó képességét növelő hatóanyagok. 

Extra kényeztetést nyújtanak a bőr számára, mélyen regenerálják, vitalizálják, megnyugtatják a bőrt. 

Főbb hatóanyagok: kovaföld, tengeri alga, gimko biloba, fehérmályva, kamillavirág, mezei zsurló, édesgyökér, csalánlevél.

(A kezelés metódusa: letisztítás, hidroabráziós hámlasztás, gyógynövény kivonatos frissítés, gyógynövény esszenciás aroma masszázs, bőrtípusnak megfelelő regeneráló arcmaszk, befejező szérum.)

ADRIENNE FELLER HUNGARIAN SPRING HIDRATÁLÓ RITUALE

60 perc - 10.000 HUF
tisztítással 90 perc - 14.000 HUF

Az Adrienne Feller Hungarian Spring Hidratáló RITUALE a magyar gyógyvizek különleges ásványi anyagokat tartalmazó cseppjeit használja fel kozmetikumaiban.

Kiknek ajánljuk?

Érzékeny bőrrel rendelkezőknek és akiknek fontos bőrük hidratálása, szépségének megőrzése és fenntartása. 

(A kezelés metódusa: letisztítás, hidroabráziós hámlasztás, aromavizes frissítés, relaxáló masszázs hidratáló hatóanyagokkal, bőrtípusnak megfelelő tápláló pakolás, befejező krém.)

ADRIENNE FELLER FÉRFI ARCRITUÁLÉ

60 perc - 11.000 HUF
tisztítással 90 perc - 14.000 HUF

Nemcsak a hölgyeknek,de a férfiaknak is elengedhetetlen a rendszeres bőrápolás!

Uraim, ez a relaxáló és rendkívül kellemes kezelés speciális módon illeszkedik a férfiak arcbőréhez, javítja a bőr struktúráját, késlelteti az öregedést csökkentett illatanyag tartalommal.

(A kezelés metódusa: letisztítás,hidroabráziós hámlasztás, aromavizes frissítés, feszesítő,relaxáló masszázs, bőrtípusnak megfelelő tápláló agyagmaszk, befejező szérum.)

Adrienne Feller Ultrahangos hatóanyag bejuttatás

 

30 perc - 6.000 HUF

Gyors és látványos kezelés, melynél a rendszeresség a jelszó! 

Minden bőrtípusra ajánljuk az ultrahangos hatóanyag bejuttatást, melynek segítségével bőrtípusnak megfelelő szérumokat, géleket juttatunk be a bőr mélyebb rétegeibe.

Ez az egyik legjobb anti-ageing kezelés. Ránctalanít, feszesít, vitalizál, hidratál,táplál.

PLAZMA PEN

Szemöldök közötti ráncok - 15.000 HUF

Szarkalábak - 22.000 HUF

Szemhéj - 30.000 HUF

Szem alatti táskák - 30.000 HUF

Homlok ráncok (függőleges, vízszintes) - 23.000 HUF

Orr-ajak barázda + ajak feletti ráncok - 23.000 HUF

Egyéb területek - megegyezés szerint

Noninvasive, gépi eljárás, direkt plazmatechnológiás eljárás

Kiknek ajánljuk?

Ráncos, pettyhüdt bőrfelületekkel, vagy hegekkel rendelkezőknek akik tartós feszes hatást szeretnének elérni műtét nélkül.

Mi a PLAZMA PEN kezelés elve?

A Plazma Pen egy innovatívabb bőrfiatalító, bőrfeszesítő eljárás, mely hatékony a ráncok, a hegek és a pigmentfoltok korrigálásában. 

Plazma Pen plazmakisüléssel nem invazív módon apró sebeket ejt a bőrön. Ezek körül beindul a kollagéntermelődés, a bőr feszesebbé válik. Az elektromos plazma kisülések elégetik, elpárologtatják a magas víztartalmú bőrrétegeket. Összehúzza a kötőszövetet és stimulálja a bőrben a fibroblasztok képződését, ennek köszönhetően fokozódik a kollagén és elasztin termelés.Stimulálja a sejtek működését és ezáltal a bőr megújulását, nem csak a felszínen, hanem a mélyebb rétegekben is. Lógó szemhéjra, szarkalábas apró ráncokra, mérges ráncokra ( a szemöldök közötti) hatásos megoldás.

Mivel jár a kezelés?

Az eljárás területén kérgesedés jön létre, amely pici barnás pöttyök formájában észlelhető.

A gyógyulási idő 7-10 nap, ezalatt regenerálódik a kezelt terület felülete és alatta új, feszes bőr jön létre. A kezelés időtartama területtől függően 30-50 perc, amely után az eredmény kb. 2 éven át megmarad, az elért minőség  gyakorlatilag csak a bőr természetes öregedésével múlik el. Az alapkezelés után 30 nap múlva javító -  korrekciós  kezelésre lehet szükség .

A szokásos plasztikai műtétekkel ellentétben - ahol vágás,varrás szükséges a felesleges bőr eltávolításához - a Plazma Pen kezeléseknél az eredmény szinte azonnal látható és csak néhánynapos felépülési időre kell számítanunk.

Az eljárás az arc több részén is alkalmazható, hatása azonnal látható, csak a pörkök leesésére kell várni 5-7 napot. A szem körüli területen is azonnal feszesíti és megemeli a

bőrt, hosszan tartó (kb. 2 év), gyors eredményt érhetünk el, melynek hatására drámaian csökken a csuklyás szemhéjak megereszkedése,bőrfeleslege.

Bőrtől, megereszkedéstől függően 1 (-2) alkalom alatt érhető el a kívánt hatás. A kezelések előtt a kezelendő területet érzéstelenítjük. Közvetlenül a kezelés után bőrpírra számíthatunk. 1-2 napig még duzzanat kialakulhat, 7-10 nap múlva a felszínen kialakult varrasodás eltűnik, a gyógyulási folyamat befejeződik. Enyhe bőrpír még tapasztalható a kezelés után kb. 3 hétig, 5 hétig.

 

Utókezelés

A területet 2-3 napig Aloe Vera géllel ,LAVAN senzitiv sprayvel szükséges ápolni. 2-3 nap után Bepanthen kenőccsel (kék színű) naponta 2-3-szor kenni, mely ápolja a varras felületet.

Kerülje el a fertőzésveszélyes helyzeteket!

Tilos a szolárium használata!

SZEMÖLDÖK-SZEMPILLA KEZELÉSEK

SZEMÖLDÖK SZEDÉS

10 perc - 1.500 HUF

SZEMÖLDÖK FESTÉS

20 perc - 1.500 HUF

SZEMPILLA FESTÉS

20 perc - 1.500 HUF

SZEMÖLDÖK SZEDÉS+FESTÉS, SZEMPILLA FESTÉS

40 perc - 3.500 HUF

GYANTÁZÁS

TELJES LÁB GYANTA

30 perc - 3.500 HUF

LÁBSZÁR GYANTA

15 perc - 2.500 HUF

HÓNALJ GYANTA

15 perc - 2.500 HUF

INTIM/BRAZIL GYANTA

30 perc - 5.500 HUF

FAZON GYANTA

30 perc - 4.500 HUF

BIKINI VONAL GYANTA

15 perc - 3.000 HUF

KAR GYANTA

15 perc - 3.000 HUF

BAJUSZ GYANTA

10 perc - 1.500 HUF

+36706373833

1053 Budapest Veres Pálné utca 33 (entrance from Szarka utca)

©2019 by RITUALE Beauty and Spa.